П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Чаплін звинуватив США в поклонінні Сатані

    Сполучені Штати втручаються в справи православної віри. Таку думку висловив скандально відомий протоієрей РПЦ Всеволод Чаплін.

    Він різко висловився, коментуючи внесення до Конгресу США законопроєкту «Про протидію підриву релігійної свободи в Україні з боку Росії і збройних формувань під її командуванням».

    За його словами, релігійна свобода в США зараз гірша, ніж була в СРСР. Варто додати: в Росії зараз відбуваються гоніння на Свідків Єгови, переслідування шамана через його політичні погляди.

    Американцям потрібно змінитися, впевнений протоієрей РПЦ. За його словами, США повинні відмовитися від  політики демократії і визнати нелегітимним такий інститут, як Федеральна резервна система.

    «Також їм слід відхреститися і від обезбоженної ідеології республіканства і, нарешті, зрозуміти просту річ: коли вони стали воювати з християнськими монархіями, зокрема, Британською та Іспанською, вони заклали бомбу уповільненої дії під свою свідомість і суспільний устрій. Ця бомба рано чи пізно їх зруйнує », – резюмував Чаплін.

    Дивно, що негласний «рупор РПЦ» не згадав про те, що начебто православна Росія напала на православну Україну та підтримує сепаратистів в Україні. У той самий час в «ЛНР» заборонили євангеліє від Івана та вбили кількох протестантських пасторів. Діяльність ПЦУ на території окупованих територій повністю припинено а в Криму закриваються храми.

    Найсвіжіше

    Популярне