П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Відразу у трьох священиків РПЦ у Москві діагностовано коронавірус

    У трьох священнослужителів Російської православної церкви в Москві виявили коронавірус, ще у двох його підозрюють. Про це повідомила Робоча група при московському патріархові з координації діяльності церковних установ в умовах коронавірусу.
    У Telegram-каналі групи говориться, що тест на COVID-19 дав позитивний результат у Ніколая Рижкова, клірика храму ікони Божої Матері «Вгамуй мої печалі» (Мар’їно), Віктора Волкова, клірика храму Різдва Пресвятої Богородиці в Крилатському, а також Георгія Дехтярьова, в.о. настоятеля храму Вознесіння Христового на Гороховому Поле, передає Guildhall.
    Ще у двох священиків виявлені симптоми інфекції, але діагноз поки не підтверджений – це протоєрей Георгій Бреєв, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці в Крилатському, та єрей Дмітрій Карпов, клірик того самого храму.
    Нагадаємо, наприкінці березня повідомлялося, що священики РПЦ стають головними розповсюджувачами коронавірусу в Росії. А минулого тижня патріарх РПЦ Кіріл з кортежем іномарок возив по Москві «антикоронавірусну» ікону.

    Найсвіжіше

    Популярне