Вівторок, 7 Травня, 2024
Бiльше

    Спонсор РПЦ і православний олігарх Малофєєв захворів на COVID-19

    Власник ультраконсервативного телеканалу «Царьград», заступник глави Всесвітнього російського народного собору, православний олігарх Костянтин Малофєєв захворів коронавірусом.
    «Не було температури, задишки, кашель з’явився лише через якийсь час. Але була слабкість і підвищений тиск, дуже боліла спина в районі легень. Ну а після, здавши тест на коронавірус, підтвердилося – підхопив цю інфекцію», сказав у ефірі свого телеканалу Малофєєв, передає Ахилла.
    Він також зазначив, що йому пощастило мати міцне здоров’я: «[Коронавірус] це дуже небезпечна річ. Я людина абсолютно здорова (дихальна система), якби у мене була хоч якась патологія, пов’язана з дихальними шляхами або діабетом, – думаю, що трапився б ефект бензину й іскри. Ну а коли іскри немає … Але все одно це дуже неприємно» , – зауважив він.
    Нагадаємо, що за іронією долі саме в ефірі «Царгорода» протоієрей Андрей Ткачов, який є кліриком храму, побудованим Малофєєвим, неодноразово висміював страх перед коронавірусом і проповідував ковід-дисидентство, виступав проти самоізоляції до тих пір, поки його не «поставили на місце».

    Найсвіжіше

    Популярне