Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    У військовому госпіталі після реанімації, воїн Ігор одружився із Ганною

    ПЦУВоїн Ігор, який отримав важкі поранення на фронті і знаходиться зараз на лікуванні у військовому госпіталі розписався зі своєю обраницею – нареченою Ганною.
    Як повідомляє капелан ПЦУ Олег Скнар, Ігор був на «борту з пораненими, який прибув 7 квітня в День Благовіщення». Військовослужбовця відправили одразу відправили до реанімації.
    Зберегти життя воїна Ігоря, вдалось завдяки хірургічній допомозі, наданій, фактично, в зоні театру бойових дій, в польовій операційній військового госпіталю, поблизу від Авдіївки.
    Операцію блискуче провів командувач медичних сил ЗСУ генерал-майор Хоменко Ігор Петрович, якого наречена з любов’ю називала «хрещеним батьком».
    На церемонії одруження були присутні начальник медичного центру генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук, заступник начальника центру з виховної роботи полковник Геннадій Перов та військовий капелан центру протоієрей Олег Скнар.
    На завершення церемонії генерал-майор Анатолій Казмірчук привітав молодят і вручив від госпітального храму пам’ятний подарунок – вінчальні ікони, з побажанням освятити свій любовний союз в Церкві.
    «Не дивлячись на війну, пандемію, карантинні обмеження, подібний шлюб вселяє колосальну надію на майбутнє! Многая літа молодятам!», – сказав капелан ПЦУ Олег Скнар.
    Світлина від Храм Покрови Пресвятої Богородиці.
    Світлина від Храм Покрови Пресвятої Богородиці.
    Світлина від Храм Покрови Пресвятої Богородиці.
     
    Світлина від Храм Покрови Пресвятої Богородиці.

    Найсвіжіше

    Популярне