Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські православні монархісти вже у відкриту погрожують Києву війною

    4 травня інформаційне агентство «Русь Православная» опублікувало відео під назвою «На Киев: привет Зеленскому от Шойгу». Відеоролик містить розповідь так званого «публіциста», а насправді, православного монархіста, Костянтина Душенова про плани Генштабу Збройних сил Російської Федерації щодо «примусу до миру нацистсько-бандерівської України».
    Згідно інформації отриманої з відео, у випадку надуманої і винятково міфічної «провокації Збройних сил жидо-бандерівської України», Кремль миттєво може провести «миротворчу» операцію, здійснивши вторгнення через: східні області України, територію Республіки Білорусь, з АР Крим та висадивши десант з Чорного моря.

    Костянтин Душенов не гребує образами в бік української влади та українського народу. «Публіцист» постійно стверджує, що Україна котиться в прірву економічної та соціальної катастрофи.
    На завершення, православний російський монархіст все ж зазначає, що Росія зараз не буде брати на себе відповідальність за долю 35 мільйонів українців і така операція по «примусу до миру» проведена, принаймні зараз, не буде.
    Про це відео можна сказати лиш давню українську приказку «дурень думкою багатіє». Втім, це відео варто переглянути всім, хто досі вважає РПЦ та її українську філію релігійною організацією, яка робить добро, а російський народ – братським.
    Вже неодноразово досвідчені дослідники інформаційного поля радикальних російських та проросійських інформаційних видань могли прийти до висновку, і це не може не турбувати, що як тільки градус агресії таких ресурсів стосовно України підвищується – Росія готує активні антиукраїнські заходи на фронті, на міжнародній арені, на внутрішній політичний шахівниці України, з використанняи проросійських сил та засобів. А з огляду на постійний лемент РПЦвУ про «гоніння», операція щодо «примусу до миру» з боку РФ не виглядає такою примарною.
    Нагадаємо, що Душенов Костянтин Юрійович, монархіст, російський публіцист, директор агентства «Русь Православная». Бу внеофіційним секретарем митрополита Санкт-Петербурзького Іоана, займав посаду глави Союза православних братств Санкт-Петербурга. Активний прихильник канонізації Іоана Грозного та Григорія Распутіна. З 2010 по 2012 рік відбував в Росії покарання за вчинення дій, спрямованих на розпалювання ненависті та ворожнечі за ознаками національності, походження, відношення до релігії, вчинені публічно та з використанням ЗМІ.

    Найсвіжіше

    Популярне