Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Головний капелан ПЦУ освятив меморіал воїнам НГУ, що загинули за Україну

    25 травня у Гостомелі Голова Синодального управління військового духовенства Православної Церкви України митрополит Іоан (Яременко), разом з головним військовим священиком (капеланом) по роботі з Національною гвардією України – Іваном Михайлишиним та штатним військовим священиком (капеланом) Федіром Мацуром привітали особовий склад бригади здійснили чин освячення меморіалу воїнам бригади, які віддали своє життя за соборність і свободу України.
    Про це повідомляє пресслужба СУВД ПЦУ.
    До створення цього меморіалу долучилися командування Національної гвардії, місцева влада, волонтери та небайдужі українці. На ньому також зображено фотографії трьох полеглих бійців Бригади швидкого реагування, що склали свої життя в боях: старший лейтенант Олександр Марків, старшина Дмитро Антиков та сержант Сергій Михальчук.
    Капелани ПЦУ також привітали бригаду швидкого реагування НГУ із 5-тою річницею з дня створення. Привітав бійців і перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та командувач НГУ генерал-лейтенант Микола Балан.
    Нагадаємо, капелани ПЦУ провели в останню дорогу воїна 93 бригади Євгена Сафонова.

    Найсвіжіше

    Популярне