П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Іхтамнєти» Путіна в Лівії: Зображують українців, палять мечеті і мінують будинки

    Російські військові злочинці, викриті в мародерстві і злочинах проти мирного населення в Україні та Сирії, відзначилися тепер і в Лівії. Здається, коли їм нікуди падати — все одно показують чудеса акробатики і спускаються ще нижче
    Так сьогодні в мережі широко розганяється фейк про те, що нібито в боях в південному Тріполі брали участь найманці з України в складі ПВК «Вагнер».
    Як докази публіці представлені грубо зляпані і чітко безглузді фото — втім, які виконавці, такі і фейки… «Ватна» публіка ніколи не могла похвалитися великою кількістю розуму, і в даному випадку горе і сміх саме від цього.
    Задайте собі питання: українець зміг би назвати сам себе «х*хлом», видати тризуб Посейдона за герб України і нарешті — написати з грубими помилками «Слава Украine»?
    Ні, чорти путінські! Вас там було, а ось українців — не було. Тому що гидливо з вами, покидьками, навіть на одному полі сісти за потребою — не те, що в вашу команду гастарбайтерів вступати. Право, в гній вступити — і то морально легше, і не так принизливо для гідності.

    Російські «іхтамнєти» — «джихадісти» в Лівії

    Минулого тижня російські найманці з ПВК «Вагнер», що воюють в Лівії на стороні заколотника Халіфи Хафтара, перед відступом від лівійських урядових сил осквернили і спалили мечеть Ніффаті в Айн Зарра в південному Тріполі.

    Покидьки надряпали на стіні знищеної мечеті напис: «Я бачу мечеті на російській землі, а краще б бачив їх в пекельному вогні», нацистські абревіатури і гасло «14/88», «White Power», а також гасло петербурзьких ультрас: «В кольорах „Зеніту“ немає чорного».

    Вот які люди, а точніше нелюди, виконують черговий «інтернаціональний обов’язок» в черговий чужій країні.
    Все це наочно демонструє, хто бореться за Халіфа Хафтара, який гучно оголошує, що веде в Лівії «Священний джихад». Це було б смішно, якщо б не було так сумно.

    Мінують будинки мирних лівійців

    А ось жителі Тріполі показують зруйновані будинки — тут місцеві жителі, які були вигнані найманцями Хафтара і Путіна, спробували повернутися — але будинок виявився замінованим…

    Мерзенні прояви мерзенного «русского міра» однакові скрізь. У Сирії вони бомблять школи, житлові будинки і квартали, чекають приїзду рятувальників — і знову кидають в те саме місце. У Лівії вони не можуть літати і бомбити цивільних, але це не означає, що російські гастарбайтери підуть не напившись крові мирних людей, дітей.
    Підла війна проти беззбройних, бійня і геноцид цивільного населення — ось основний постулат російських «героїв» сьогоднішньої путінської Росії.

    Автографи росіян на пам’ять

    І наостанок дещо ще з того, що залишили «скрепоносні» в Тріполі перед втечею. Як бачите — духовністю так і пре…

    Як би вони не називали себе — всі їх справи говорять краще за слова. І за всіма прикметами путінські піхотинці є справжнісінькі фашисти, так само як і ті, кого вони підтримують.
    Джерело

    Найсвіжіше

    Популярне