Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній привітав медиків із професійним святом

    20 червня в Україні відзначають День медичного працівника. Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній подякував медикам за збережені людські життя, кропітку працю і привітав їх із професійним святом. 
    19 червня Митрополит Епіфаній передав вітання медичним працівникам від усієї Православної Церкви України нагородивши їх церковними нагородами.
    «Дорогі медики, прийміть наші щиросердні подяки за вашу віддану працю у боротьбі з тілесними недугами. Нехай приклад святого Пантелеймона надихає вас і надалі творити добро та допомагати тим, хто має у цьому потребу. А Господь нехай дарує здоров’я та оберігає вас і ваших близьких. З прийдешнім святом! », – сказав предстоятель ПЦУ, повідомляє Православна Церква України на своїй сторінці у Facebook.
    Медикам Залізничної лікарні, Київської міської дитячої лікарні №1, Київської міської клінічної лікарні №12, Київської міської стоматологічної поліклініки, Інституту отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України, Інституту урології НАМН України отримали від предстоятеля ПЦУ відзнаку святого великомученика і цілителя Пантелеймона.
    «Бог лікує через вас хворих людей, тому ми вам дякуємо та вітаємо, а також вручаємо як видимий знак Божого благословення цю відзнаку на подальші успішні труди, тому що кожна відзнака – це певний відблиск тієї нагороди, яку людина отримає у вічності», – сказав митрополит Епіфаній.
    Нагадаємо, раніше ПЦУ відреагувала на справу проти Порошенка.Також митрополит Епіфаній подякував рятувальниками, які гасили пожежі у лісах Чорнобильської зони.

     

    Найсвіжіше

    Популярне