П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Схиігумен Сєргій (Романов) закликав усі народи Росії не ходити на виборчі дільниці

    Схиігумен Сєргій (Романов), який зберігає контроль над Середньоуральським жіночим монастирем, записав і опублікував ще одне відео. Про це повідомляє «Ахилла».
    У відеоролику, на тлі плакату із зображенням спочилого патріарха московського Алєксія ІІ (Рідігера), клірик заявляє про те, що сутність обвинувачень в його адресу «розмита»: «В чому непослух? В Чому розкол? – Гробова тиша».
    Він стверджує, що: «З Російської православної церкви я не піду!.. Єретичні уявлення сучасних єпископів призвели до пандемії невір’я, тобто закриття церков і хулою на Духа Святого», – наводить видання слова схиігумена.
    Не забув священник і про свою улюблену тему «жидомасонів» і Путіна: «Хабадники і хасиди правлять Росією. Путін та його оточення – це ширма. Через поправки до Конституції буде узаконена рабовласницька влада. Ми добровільно узаконимо владу майбутнього антихриста і його слуг… Заявляю всім народам Росії – не ходити на пукти голосування!», – закликав схиігумен.
    Нагадаємо, що 25 червня в Росії розпочалось голосування за поправки до Конституції РФ, яке триватиме тиждень. Основним днем голосування стане 1 липня, тоді ж, як очікується, будуть оголошені попередні результати голосування росіян.

    Найсвіжіше

    Популярне