П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відзначив нагородами військових капеланів

    Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній відзначив військових капеланів на чолі з головою Синодального управління військового духовенства митрополитом Черкаським і Чигиринським Іоаном церковними нагородами.
    Предстоятель Православної Церкви України також обговорив з капеланами актуальну ситуацію у війську, а також нагальні питання щодо функціонування інституту військового духовенства, передає
    Окрім того, Митрополит Епіфаній відзначив медалями святого архістратига Божого Михаїла капелана Дмитра Поворотного, капелана Максима Чебана, капелана Антонія Панасенка, капелана Миколая Новацького, протоєрея Тараса Волянюка, капелана Ігоря Бігуна та капелана Олега Заболотного .
    «У цей нелегкий час російської агресії ви робите особливо важливу справу. І хоч досі не прийнято відповідного законопроекту щодо положення капеланів, але я знаю, що військовослужбовці шанують вас за те служіння, яке ви звершуєте. Отож сьогодні я хочу відзначити вас і підбадьорити на майбутні звершення», – зазначив митрополит Епіфаній.
    Нагадаємо, Українці найліпше ставляться до ПЦУ і більшість бачить митрополита Епіфанія предстоятелем об’єднаної Церкви. Також Митрополит Епіфаній привітав українців із Днем сім’ї.

    Найсвіжіше

    Популярне