П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Яку свиню Кремль через своїх агентів і маріонеток підкладає Кіпру?

    Днями відбулась зустріч двох кремлівських маріонеток – голови кіпрського відділення «Імператорського православного палестинського товариства» Лєоніда Буланова і заступника голови окупаційної «Ради міністрів» Криму Гєоргія Мурадова.
    Ці двоє обговорювали «питання про спільне проведення урочистого святкування 60-річчя незалежності Республіки Кіпр і 18 серпня 2020 року 60 років встановлення дипломатичних відносин між Російською Федерацією і Республікою Кіпр».
    Нагадаємо, що «Імператорське товариство» – філія ФСБ РФ, очолювана колишнім директором ФСБ Стєпашиним. Це «товариство» не раз було помічене у перешкоджанні визнанню Православної церкви України іншими Помісними Церквами, а також відзначилось заявою про «гонєнія» на РПЦвУ після вбивста священника, яке вже майже розкрите.
    Про окупаційну владу Криму навіть не хочеться згадувати – начальник Мурадова Сєргєй Аксьонов за вказівкою Кремля скасував своє ж розпорядження про скасування військового параду через коронавірус. Мабуть, аби якомога більше мешканців Криму, які живуть під окупацією, заразилися цим вірусом.
    Які «урочистості» може готувати агентура російського ФСБ та маріонетки-окупанти? Зараз важко сказати. Минулого року на Кіпрі вибухнув скандал через діяльність російської церкви на окупованій Туреччиною частині Кіпру. Тоді прокремлівські ЗМІ та політики Кіпру намагалися перевести «стрілки» на Україну та США. І ті самі сили почали нещадно критикувати предстоятеля Кіпрської православної Церкви архієпископа Хризостома.

    Найсвіжіше

    Популярне