Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦвУ назвала українських воїнів «нацистами», а терористів ЛНР – «героїчними захисниками»

    Офіційний сайт Олександрівського благочиння Московського патріархату (яке зараз знаходиться на непідконтрольній Україні території так званої республіки ЛНР) назвав військовослужбовців української армії «нацистами», а терористів ЛНР «героїчними захисниками».
    «У ті червневі дні 2014 року війська «перевернутої» Євромайданом України оточували і оточували республіку (ЛНР – ред.) з трьох можливих для цього сторін. Вони розтяглися по всій лінії фронту такою собі довгою кишкою, що поглинає міста і села повсталого Донбасу. Здавалося, ще трохи, і цей, нацистської вдачі удав, проковтне і передмістя, і сам Луганськ з його героїчними захисниками», – повідомляє 4 липня 2020 року офіційний сайт Олександрійського благочиння.
    Публікація має назву «Виживання Олександрівська в страшне літо 2014 року. Трудівники тилу». Трудівниками тилу названі священники Московського патріархату, які щедро допомагали і російським найманцям і сепаратистам. Вони не соромляться відкрито про це писати.
    В РПЦвУ припустили, що б трапилось, якби українські війська все ж таки звільнили від російських найманців місто Олександрівськ. «Який кінець в цьому випадку очікував тих, хто підтримав створення республік (Л/ДНР, – ред.), ніхто не сумнівався: чи вб’ють одразу, або замордують в тюрмах – третього не дано», – повідомляють на сайті РПЦвУ.

     

    Найсвіжіше

    Популярне