Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Після відео на «112 Україна» з патріархом Кірілом, Медведчук вирушив до окупованого Криму

    Народний депутат України від ОПЗЖ і, за сумісництвом, кум Президента Росії Владіміра Путіна Віктор Медведчук з дружиною Оксаною Марченко перетнули адмінкордон з тимчасово окупованим Кримом.
    Про це повідомило «НВ» з посиланням на власні джерела.
    Рухався Медведчук з дружиною на авто «Мерседес Віто» у компанії трьох чоловіків. Видання називає їх імена – Григорій Чалий, Владислав Галишин і водій Євген Засенко. Перелічені особи є громадянами України.
    Сталося це після того, як на святкування Дня хрещення Русі телеканали Віктора Медведчука транслювали відеопривітання Московського патріарха, глави Російської православної церкви Кіріла (Гундяєва). Зокрема, привітання церковника демонструвалося в ефірі телеканалу «112 Україна».
    Згідно з декларацією, дружина Медведчука Оксана Марченко володіє земельною ділянкою під Ялтою площею понад 5 тис. квадратних метрів, будинком і господарськими спорудами. Маєток називають «Палацом Медведчука».
    Не варто вважати, що метою перебування на окупованій Росією території є простий відпочинок. Ймовірно, нардеп використає цей час і для «робочих зустрічей» з представниками свого кума для відпрацювання подальших кроків з поневолення України.
    Або ж, він міг приїхати в Крим, щоб особисто отримати настанови, щодо трансляції проросійського контенту на власних телеканалах.

    Найсвіжіше

    Популярне