Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    У столиці головний капелан ПЦУ освятив капличку для військовослужбовців повітряного командування «Центр»

    У військовій частині повітряного командування «Центр», що дислокується у місті Києві, відбулось освячення наріжного каменя на місці будівництва Духовного Центру (каплички).
    Про це повідомляє Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Центр».
    Освячення звершив Голова синодального Управління військового духовенства Православної Церкви України митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан та настоятель Свято-Покровського храму отець Дмитро Каран, який надалі здійснюватиме душпастирську опіку особового складу військової частини.
    Як зазначив командир частини полковник Олександр Попов, задоволення духовних потреб військових є пріоритетом і невідкладним питанням сьогодення. Особливо для воїнів, які пройшли пекло війни – капличка стане місцем духовного збагачення. Кожен військовослужбовець зможе зайти помолитись, адже Божа любов рятує і повертає до життя!
    На освяченні були присутні представник Солом‘янської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Некоз та офіцер відділу взаємодії з військовими капеланами Центру МПЗ ЗС України старший лейтенант Катерина Кравченко.
    Духовний Центр створено з ініціативи особового складу військової частини та за сприяння командира частини полковника Олександра Попова.

    Найсвіжіше

    Популярне