Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Білоруського екзархату: сатанинському необільшовизму в Білорусі приходить кінець

    Архієпископ Білоруського екзархату Московського патріархату Артемій в Покровському соборі в Гродно заявив, що «сатанинському необільшовизму в Білорусі приходить кінець! З нами Бог!».
    Відповідне відео опублікував Telegram-канал NEXTA.
    Архієпископ Гродненський і Волковиський впевнений, що церква не має бути прислужницею держави, а світильником і незалежним голосом християнських людей.
    «Політики всіх країн завжди будуть намагатися підім’яти під себе церкву, щоб церква відповідала на запити можновладців в усі часи і в усіх країнах. А церква повинна бути незалежним голосом християнських людей».
    «Ми не говоримо, яка там політика, який політик, яка влада [повинна бути]. Ми говоримо, що відбувається беззаконня. Наші люди перетворилися в звірів і роздирають своїх же братів. До нас, священиків приходять, розповідають зі сльозами на очах: ​​”Що з моєю донькою роблять?”», – сказав архієпископ.
    Він також розповів, як до церкви приходять і розповідають люди похилого віку, що вони просто сиділи на лавці, а їх побили, принизили. Вони життя віддавали за нашу багатостраждальну батьківщину. І безліч таких прикладів.
    «Тому в цьому посланні ми говоримо: зупиніться! Ви чините не по Євангелію. Ви підняли руку на Христа, і вам не буде прощення. І справа ваша ніколи не вистоїть», – підкреслив Архієпископ Гродненський і Волковиський.
     

    Найсвіжіше

    Популярне