П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній привітав із днем Незалежності України

    Предстоятель найбільшої релігійної організації в Україні митрополит Епіфаній привітав українців із Днем незалежності України.
    «Усьому українству сьогодні – найсердечніші вітання з Днем Незалежності України! Дякуємо Господу, що Він благословив буття нашого народу, дарував нам свободу, благословив мати державну й духовну незалежність. У молитвах просимо в Нього справедливого миру та відновлення єдності України. Боже, великий, єдиний, нам Україну храни!», – сказав Блаженнійший Епіфаній.
    За його словами, Бог дарував нам свободу, благословив мати духовну і державну незалежність, тому за все це ми маємо дякувати Господу і не лише словами, але і справами: любов’ю до ближніх, до Батьківщини, до рідного народу і до Бога.
    Митрополит Епіфаній побажав справедливого миру та відновлення єдності України й запевнив що молиться за це.
    «Державність наша здобута ціною жертовності попередніх поколінь українців та наших сучасників – героїв Небесної сотні та наших захисників, які боронять на Сході України нашу свободу. Маємо бути гідні їхнього подвигу» – підкреслив предстоятель ПЦУ.
    «Наша сила в єдності, – впевнений митрополит Епіфаній. Об’єднані вірою, любов’ю, прагненням кращого майбутнього для України. З Божою Допомогою ми можемо протистояти викликам і перемагати разом. І День Незалежності добра нагода».
    Нагадаємо, Митрополит Епіфаній, привітав із днем прапора і освятив оновлену Стіну пам’яті Героїв України.

    Найсвіжіше

    Популярне