П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії напад прихильників схимонаха Сєргія Романова на Ксенію Собчак кваліфікували як перешкоджання діяльності журналістів

    Напад на знімальну групу телеведучої Ксенії Собчак у Середньоуральському монастирі кваліфіковано за частиною 3 статті 144 Кримінального кодексу Російської Федерації «Перешкоджання законній діяльності журналістів, пов’язане з насильством над журналістом і пошкодженням майна», повідомляє «Credo Press» з посиланням на «Znak.com».
    Поліцейську перевірку проводили співробітники відділу поліції у місті Верхня Пижма. Правоохоронці знайшли ознаки кримінального правопорушення в діях прихильників позбавленого сану схимонаха Сєргія Романова.
    Водночас, подальша доля провадження не повідомляється. Також невідомо, куди спрямовані документи про результати розслідування.
    Поряд з тим, помічниця Ксенії Собчак Єлєна Лось повідомила, що до них інформація з поліції з даного приводу не надходила.
    Логічним постає питання, розслідування проводилось для відновлення верховенства права, покарання винних та відшкодування збитків потерпілим? Чи правоохоронці РФ виконують пошук інструментів тиску на бунтівного схиігумена та його прихильників? Відповіді, на разі, немає.
    Нагадаємо, що 27 червня в Середньоуральському монастирі в Свердловській області Російської Федерації було здійснено напад на знімальну групу Ксенії Собчак. Телеведуча прибула туди, щоб зняти фільм про бунтівного схиігумена Сєргія (Романова). Внаслідок конфлікту постраждало декілька осіб і була розбита відеокамера.

    Найсвіжіше

    Популярне