Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній благословив студентів духовної академії

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 1 вересня 2020 року очолив молебень з нагоди початку нового навчального року в Київській православній богословській академії і благословив студентів на успішне навчання окропивши їх освяченою водою.
    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.
    Разом із ПЦУ в академічному храмі святого апостола і євангеліста Іоана Богослова молилися ректор протоєрей Олександр Трофимлюк та викладачі й студенти академії.
    Наприкінці богослужіння Його Блаженство звернувся до студентів із настановчим словом.
    «Невидима боротьба із загрозою, яка діє у всьому світі, триває. Тому сьогодні ми не в повноті, але все одно зібралися в академічному храмі, щоб разом попросити у Бога благословення на новий навчальний рік. Час перебування у стінах академії є особливим, коли ви здобуваєте знання і духовно вдосконалюєтеся. Це фундамент, на якому ви будуватимете свій досвід. Тож перебуваючи в духовній школі майте найперше за мудрого учителя, доброго порадника і друга – Господа нашого Ісуса Христа, до якого ми сьогодні підносимо свої молитви, щоб Його благодать укріплювала ваші духовні і фізичні сили», – сказав Блаженнійший владика.
    Нагадаємо, митрополит Епіфаній привітав із Днем знань.

    Найсвіжіше

    Популярне