Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    В окупованому Криму священники «УПЦ МП» взяли учать у російських військових навчаннях

    У тимчасово окупованому Криму священнослужитель так званої УПЦ Московського патріархату виступив на російському військовому форумі «Армия-2020». Також у нещодавніх військових навчаннях взяли участь священики Севастопольського благочиння «УПЦ МП» єрей Сергей Агатов і єрей Александр Рева.
    Про це повідомляє сайт Сімферопольського благочиння «УПЦ МП».
    «До гостей і учасників форуму «Армія-2020» звернулися т.в.о. губернатора Севастополя Міхаіл Развожаєв, командувач військами Південного військового округу РФ генерал армії РФ Александр Дворніков, командувач Чорноморським флотом РФ Ігор Осипов, самопроголошений глава республіки Крим Сєргєй Аксьонов. Серед почесних гостей в роботі форуму був і благочинний Севастопольського округу «УПЦ МП» протоєрей Сергій Халюта», – йдеться на сайті.
    На окупованому півострові показували реконструкцію бойових дій за участі спецназу РФ під прикриттям вертольотів, рукопашним боєм. Свою бойову здатність показали військовослужбовці МНС Росії. На виставці РФ «Армія-2020» було представлено понад 30 одиниць зразків військової техніки і озброєння, в тому числі берегових ракетних комплексів.

    Найсвіжіше

    Популярне