Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Миротворець» показав фото священника РПЦвУ, який катував полонених українських бійців

    Центр «Миротворець» показав фото російського священника, який катував полонених і про якого вчора відзвітувалися в СБУ про те, що йому заочно оголосили підозру. Служитель так званої «УПЦ МП», був виявлений Центром «Миротворець» у серпні 2019 року після чого занесений до «Чистилища».
    Про це повідомляє Центр «Миротворець».
    Йдеться про протоєрея РПЦвУ Московського патріархату Бориса (Александровича) Хлипитько. За даними «Миротворця», він є заштатним священником у батальйоні «Восток» так званої «ДНР». Раніше протоєрей РПЦвУ Борис служив у Моспіно Донецької області.
    Народився 19 січня 1950 року в місті Гуково Ростовської області. Має іншу адресу реєстрації: Донецька обл., Волноваський р-н, смт Донське, вул. Південна 22.
    Раніше СБУ повідомляла, що російський священнослужитель, який служив у одному із храмів Донецька у 2014 році він приєднався до 11-го окремого мотострілецького полку «Восток» так званої «ДНР» як військовий капелан та полковий священник. Потім його було «підвищено» до помічника командира по роботі з віруючими бойовиками.
    Нагадаємо, ми вже писали про монаха РПЦ який катував українських військовополонених.
     
     

    Найсвіжіше

    Популярне