П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Очільнику РПЦвУ благословив проросійського політика і громадянина РФ Труханова

    Очільник РПЦвУ Онуфрій (Березовський) пропіарив громадянина Російської Федерації, проросійського політика Генадія Труфанова, а також благословив його йти на посаду міського голови Одеси.
    Цей обряд лідер ніби-то «української» релігійної організації провів російською мовою і в кращих традиціях передвиборчої показухи перед десятками камер, йдеться у дописі історика Андрія Ковальова.
    Під час зустрічі Труханов передав оформлені документи земельної ділянки, на якій розташований Свято-Іверський монастир, у власність Одеської єпархії РПЦ в Україні, повідомляє Релігійна правда
    Діяч Московського Патріарахату навіть вручив Труханову ікону Святителя Миколая Чудотворця. За словами громадянина Березовського, в Одесі він побачив чисті вулиці, у яких «впізнав благословіння Труханова». А Онуфрій, колись вчив журналістів не плутати Дар Святого Духа і «яічніцу», – забув старий чого сам повчав інших.
    Труханов є співкерівником проросійської партії «Довіряй ділам» разом із Геннадієм Кернесом. Також Геннадій Труханов був кандидатом у народні депутати від партії «Опозиційний блок» на парламентських виборах 2019 року, № 4 у списку.
    Нагадаємо, перед цим Онуфрій побував на офіційному відкритті приватної школи колишнього регіонала Сергія Ківалова в Одесі, яка отримала назву Міжнародна академічна школа «Одеса».

    Найсвіжіше

    Популярне