Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський депутат захворів на COVID-19 після тестування вакцини

    Депутат нижньої палати російського парламенту Валєрій Гартунг брав участь у випробуванні нової вакцини від коронавірусу «Спутнік V». Днями політик захворів на COVID-19.
    Про це Гартунг повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає Флот2017.
    «Вчора традиційно перед пленарним засіданням у мене брали аналіз на коронавірус. А ввечері подзвонили і сказали, що результат позитивний. Я вирішив про це написати, бо шила в мішку не сховаєш і все одно під час моєї відсутності на засіданні все помітять.
    Відчуваю себе добре, температури немає, але вранці зробив ще один аналіз – позитивний результат підтвердився. Тому сьогодні буду спостерігати за роботою Держдуми з дому. Дуже шкода, що не зможу виступити з найважливіших законопроєктів, які будуть розглядатися сьогодні. Фракція буде битися без мене, а я буду битися з коронавірусом.
    Всім, хто читає мої публікації, хочу побажати здоров’я. Мій досвід показує, що навіть якщо дотримуватися всіх правил і заходів безпеки, все одно можна заразитися. Бережіть себе і своїх близьких», – написав Гартунг 21 жовтня.
    Парламентарій припустив, що отримав плацебо, а не справжній препарат.
    Про реєстрацію в Росії першої в світі вакцини від коронавірусу під назвою «Спутнік V» 11 серпня оголосив президент РФ Владімір Путін. Раніше щеплення від COVID-19 даним препаратом зробили міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу і мер Москви Сєргєй Собянін.

    Найсвіжіше

    Популярне