Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    В YouTube заблокували канал кума Путіна Віктора Медведчука

    Популярний відеохостинг YouTube заблокував канал лідера «Опозиційної платформа — За життя» Віктора Медведчука. Про це стало відомо в ніч на 24 жовтня 2020 року, повідомляє “Патріот Донбасу” з посиланням на видання “Zik”.
    Підконтрольні куму Путіна інформаційні видання тут же розпочали наголошувати на тому, що Віктор Медведчук регулярно критикує дії української влади, виступає за переговори з Москвою, Донецьком і Луганськом заради досягнення миру на Донбасі. Проглядається натяк на те, що саме така інформаційна діяльність проросійського нардепа і стала причиною закриття каналу.
    Водночас, відомо, що підставою для блокування визначено поширення фейкової інформації, яку досить часто озвучував Медведчук, про розміщення американських біолабораторій на території країни і загрозу, яку вони нібито несуть для населення.
    Не дивлячись на те, що такі заяви були не раз спростовані українською владою і представникам США, кум Владіміра Путіна не припинив подачу неправдивих матеріалів на каналі в YouTube.
    Поряд з тим, “Zik” наголошує, що на каналі Віктора Медведчука були опубліковані інтерв’ю, де політик розповідає про російську вакцину від коронавірусу. Наголошується, що під час зустрічі з президентом РФ Медведчук домовився про постачання в Україну російської вакцини, хоча повноважень на такого роду перемовини від імені України нардеп не мав.
    Також, видання “Zik” вдалось до образливого тезису про те, що центр управління українською державою знаходиться в посольстві США. У такий спосіб вони прокоментували заяву американського диппредставництва про те, що купувати російську вакцину Україна не буде, бо її дієвість та безпеку для здоров’я людини не було лабораторно підтверджено.
    Проросійський інформаційний ресурс, як і проросійські політики, вочевидь, болісно переживають, що центр управління державою не знаходиться в Кремлі. А після блокування каналу Медведчука, порожні образи в адресу України – це, мабуть, єдине, що їм лишилось.

    Найсвіжіше

    Популярне