П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    "Православний тероризм" імені Сєргія Романова

    Правоохоронці Російської Федерації проводять невідкладні заходи із встановлення та затримки громадянина, який оприлюднив погрозу здійснити масове вбивство, повідомляє “Credo press” з посиланням на пресслужбу Головного управління внутрішніх справ Свердловської області.
    В публікації йдеться про те, що в пабліку “ЧП Нижний Тагил” з’явилась інформація про наміри вичинити злочинні дії. Зокрема відомо, що невстановлена особа, яка відрекомендувалась як Юрій Галлямов (відомий неправдивими повідомленнями про замінування Храму-на-Крові та станції метро “Динамо” в Єкатеринбурзі), написала з фейкового екаунту, що планує здійснити в понеділок-вівторок (9-10 листопада 2020 року – ред.) масовий розстріл людей за отця Сєргія Романова на вокзалі в Єкатеринбурзі.
    Правоохоронці не виключають, що викладену інформацію могла розповсюдити особа, котра страждає на розлади психіки.
    Чи відпрацьовують російські силовики версію про те, що “новоспеченим православним терористом” може виявитись хтось з послідовників відлученого від церкви Сєргія Романова, на разі, не повідомляється.
    Нагадаємо, колишнього схиігумена Російської православної церкви Сєргія позбавили сану та відлучили від Церкви. Він неодноразово закликав не виконувати вимог самоізоляції, не визнавав існування коронавірусу, закликав знищувати вишки 5G, вимагав від Владіміра Путіна передати йому владу. Протягом останніх місяців Романов утримує контроль над Середньоуральським монастирем, де і проживає.

    Найсвіжіше

    Популярне