Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Угорщина веде перемовини з Кремлем щодо створення угорської автономії на Закарпатті

    Президент Російської Федерації Владімір Путін та прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан проводять закулісні перемовини щодо використання угорської меншини Закарпаття проти національних інтересів України.
    Як повідомляє “Патріот Донбасу”, про це розповів колишній керівник Головного управління розвідки України, двічі заступник глави Служби безпеки України генерал-лейтенант Олександр Скіпальський у коментарі Guildhall.

    Генерал-лейтенант Олександр Скіпальський. Фото взято з bagnet.org

    “Угорці підтримують тісні зв’язки з Росією. Орбан має домовленості з Кремлем. Путін пообіцяв підтримати створення угорської автономії на українському Закарпатті. На сценарій по розпалюванню сепаратизму в регіоні спрямовані всі зусилля”, – запевнив генерал.
    Олександр Скіпальський наголосив, що українські спецслужби повинні негайно включитися в захист українського суверенітету. ”
    Після місцевих виборів ми можемо зробити висновок, що Україну готують до федералізації. І нашим спецслужбам сьогодні потрібно включитися в захист українського суверенітету. Тригером для ініціації “параду сепаратизму” може стати погіршення відносин США і Росії, а також Росії та України”, – зауважив екс-розвідник.
    Видання нагадує, що 21 листопада 2020 року на Закарпатті депутати місцевої ОТГ склали присягу. І заспівали гімн Угорщини замість гімну України. Місцеві люди записали інцидент на відео і повідомили, що бояться кримського сценарію.

    Найсвіжіше

    Популярне