Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Проповідь справами: Предстоятель ПЦУ роздав їжу нужденним і засоби захисту від Covid-19

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній вирішив власним прикладом продемонструвати що соціальне служіння – це проповідь справами. Цими днями він роздавав їжу безпритульним і малозабезпеченим людям.
    «Соціальне служіння – це проповідь справами, тому для нашої Церкви таке служіння є дуже важливим. Особливо зараз, в зимові холодні дні, коли довкола шириться небезпечна хвороба, через яку втрачають здоров’я, сили, роботу, можливість прогодувати себе і родину багато українців. І ми дуже хочемо хоч трохи допомогти потребуючим!», – йдеться на сторінці ПЦУ у Facebook.
    Зазначається, що вже чотири роки поспіль духовенство української церкви бере участь у проєкті підтримки нужденним «Обличчям до життя», яким опікується Роман Холодов та студенти Духовної академії ПЦУ.
    На Майдані Незалежності вони роздають людям їжу, необхідні речі, а також духовно підтримують та розраджують тих, кому це потрібно. Вкотре до цієї благої справи долучився і Предстоятель ПЦУ – Блаженнійший Митрополит Епіфаній.
    «Висловлюємо подяку кожному, хто долучається до благодійництва та підтримки нужденних. Ви як ніхто знаєте, що благі справи здатні лікувати душевні рани людей та єднати їх у любові. Нехай Господь благословляє і надихає кожного з нас звершувати милосердя. Творімо добро разом!», – йдеться на сторінці ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне