П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    «Віряни УПЦ КП», які подали заяву на Порошенка, виявились наркоманами

    Вірянами Української православної Церкви Київського Патріархату (релігійної організації, яка знята з держреєстру), які подали на експрезидента Петра Порошенка заяву у ДБР, виявились наркотично залежними.
    Про це заявила релігієзнавець Ярослава Міщенко на своїй сторінці у Faceebook.
    «Так, в минулому столітті автокефалістів переслідували офіцери (спочатку царської охранки, потім радянські: НКВД, КГБ), а сьогодні наркомани … Це не жарти – заява в ДБР написав наркоман і брат наркомана. На них навіть справи були відкриті. А хто без коксу по тверезому буде садити президента за допомогу справі державної ваги? Росія не здатна знайти навіть пару чистих рук для переслідування за Томос», – написала пані Ярослава.
    Раніше ми повідомляли, що у Державному бюро розслідувань підтвердили існування заяви пов’язаної із Петром Порошенком по факту розпалювання міжконфесійної ворожнечі. За словами ДБР, «СБУ почала розслідування за заявою вірян Київського патріархату». 
    18 червня, п’ятий президент України Петро Порошенко біля Печерського райсуду Києва заявив, що йому інкримінують розпалювання міжрелігійної ворожнечі через отримання Томосу.
    Також колишній народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін подав заяву у ДБР, у якій 18 разів згадує Томос і хоче щоб «Петя відсидів за Томос».
     

    Найсвіжіше

    Популярне