П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    «Не покаявся у своєму тупому геройстві «обніматись», – богослов Кураєв розкритикував Павла (Лебідя)

    Протодиякон РПЦ Андрєй Кураєв висловив сум через те, що митрополит Московського Патріархату Павло «не покаявся у своєму тупому геройстві «обніматись». 
    «Найголовнішого Павло не сказав. Він не покаявся в своєму тупому геройстві й закликах «обніматися» під час епідемії. І не оголосив про відмову від своїх земних багатств», написав богослов у своєму блозі.
    Нагадаємо, 7 квітня митрополит Московського Патріархату Павло (Лебідь) записав відеозвернення в якому запевнив, що «ми не закрили Лаври», але вже у наступній фразі сказав «ми зробили це, щоб ви не боялися нас, ченців».
    Також митрополит Павло суперечить сам собі, каже що здоровий але має «вірусні моменти»: «Ми здорові. У нас є у всіх запалення легенів і вірусні моменти».
    Як ми раніше писали Києво-Печерську Лавру закрили на карантин. Всередині монастиря зафіксовано спалах вірусної інфекції – десятки насельників перебувають у лазареті обителі, а інші на режимі самоізоляції. 
    Раніше намісник Лаври РПЦвУ Павло (Лебідь) закликав ігнорувати карантин. «Не дивіться старше покоління чи молодше, усі спішіть у храм, обійміть один одного», – закликав він. Також у 2013 році він був ініціатором виселення інфекційної лікарні.
     
     

    Найсвіжіше

    Популярне