Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Спонсор РПЦвУ Новинський заразився коронавірусом. У Києво-Печерській лаврі?

    Народний депутат, православний олігарх та спонсор РПЦвУ Вадим Новинський виявився хворим на коронавірус.
    Про це заявив сам Новинський на своїй сторінці в соцмережах.
    «Відповідно до вимог МОЗ провести перевірку контактів людей, у яких виявлено COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп’ютерна томографія легень не визначила відхилень від норми. До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив оголосити про це сам», – написав Новинський.
    При цьому Новинський не зазначає з ким з хворих на коронавірус він контактував. Бо, скоріше за все, мова йде про настоятеля Києво-Печерської лаври митрополита РПЦвУ Павла, який, перед тим як у нього був підтверджений діагноз, провів кілька богослужінь. В одному з яких брав участь Вадим Новинський.
    Чекаємо також результатів аналізів інших депутатів, чиновників та єрархів РПЦвУ. Бо, як наголосив Новинський, всі, з ким він контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування.

    Найсвіжіше

    Популярне