Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Чи може російська церква нести добро, якщо російська армія вбиває українців?

    Чи здатна Російська православна Церква із чистою совістю проповідувати і чинити добро, допомагати людям, і гуртувати українську націю в єдину монолітну державу, якщо Російська армія несе лише вбивства, агресію, грабунок і анексію? Очевидно що РФ і РПЦ будуть діяти в одному тандемі, допомагаючи один одному для власної користі, продовжуючи нищення українського народу.
    Здається абсурдом, що на 6 році війни із РФ в Україні досі існує церква Московського Патріархату. Їхні священики продовжують робити вигляд що війни немає, а із Росії можна отримувати допомогу і навіть їздити туди на екскурсії.
    Загиблих російських ФСБшників в Одеській єпархії РПЦвУ назвали «мирними жертвами».
    Таку деструктивну діяльність Московського патріархату на уми і душі українців давно зрозуміли у Збройних Силах України. Саме тому, із початку війни заборонили займати капеланські посади священикам РПЦвУ. Всім відомо як «вежлівиє батюшкі» допомагали анексії Криму.
    РПЦвУ є бомбою уповільненої дії. Всі їхні священики лише чекають, щоб російська армія зайшла ще далі за Крим та Донецьку й Луганську область. Тоді вони будуть діяти так само, як і їхні колеги в Криму і на Донбасі.
    Московський патріархат в Україні здійснює тонку антиукраїнську діяльність, адже гірше за брехню може бути лише напівправда. Так і в МП прикриваючись табличкою УПЦ чинять дії які спрямовані на возз’єднання із Росією, де живе і служить їхній Московський Патріарх Кіріл (Гундяєв).
     

    Найсвіжіше

    Популярне