Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Архімандрит РПЦвУ Никита (Сторожук) потрапив до «Миротворця»

    На сторінці Чернівецько-Буковинської єпархії РПЦвУ (УПЦ МП) в соцмережі Facebook колеги з прокремлівської церковної організації привітали архімандрита Нікіту (Сторожука) з потраплянням до списків інформаційного ресурсу «Миротворець».
    «Вітаємо архімандрита Никиту зі статусом «миротворець»! 1 травня 2020 сайт Миротворець причислив секретаря Чернівецько-Буковинської єпархії до списку терористів, найманців та військових злочинців!», – йдеться в повідомленні.
    Наприкінці публікації клірики РПЦвУ, не притаманно для себе, відкрили справжню мету і справжні цінності, якими вони керуються: «Як не згадати антиутопію Дрорджа Оруелла, написану ще у 1949 році. Головними лозунгами країни, в який жив головний герой книги були такі: Війна – це мир. Свобода – це рабство. Незнання – сила».
    Красномовна обмовка по-Фрейду.
    І дійсно, всі без винятку фігуранти «Миротворця» зі складу РПЦвУ та їхніх прихильників закликають до миру підкорившись окупантам з РФ, відмови від власної української ідентичності, заявляючи про «адін народ», і головною причиною часткового успіху «скрєпоносних» є незнання частиною суспільства історії та справжніх причин російської агресії проти України в період після Революції Гідності.
    Нагадаємо, це той самий архімандрит РПЦвУ, який своїми діями «накашляв» на кілька статей Кримінального кодексу

    Найсвіжіше

    Популярне