П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній передав допомогу важкохворим дітям

    Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній у свій день ангела передав для тих хто опікується важкохворими дітьми холодильник, пральну машину та захисні маски.
    «Для сім’ї, в якій одинока мама самостійно виховує генетично хвору дитину — пральну машину, для будинків пристарілих, хоспісів, дитячих будинків – 1000 функціональних захисних щитків», повідомляє відділ Соціального служіння ПЦУ.
    1000 захисник масок було власноруч виготовлені священиками, волонтерами і монахами Видубицького монастиря із відділу соціального служіння ПЦУ, який майже кожного дня працює над допомогою нужденним в лікарнях, хоспісах, дитячих будинках.
    Раніше ми Відділ соціального служіння ПЦУ передав антисептик у лікарні прифронтової зони а також відправив у Одесу 1000 антисептиків. Із початку пандемії коронавірусу ПЦУ розпочала виготовлення захисних екранів для медиків.
    Раніше Духовний Фронт України повідомляв, як у Маріуполі священик ПЦУ організував щоденну роздачу їжі й капелана, який з 2012 року щочетверга роздає їжу та одяг безпритульним та бідним людям. Такою ж діяльністю займається священик на Київщині

    Найсвіжіше

    Популярне