Середа, 1 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав із Днем молоді

    Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній привітав всіх, хто молодий душею із Днем молоді.
    Відеозвернення було опубліковане на сторінці Facebook.
    «Дорога українська молоде, у день вашого свята, вітаю сьогодні всіх, хто молодий душею, у чиїх серцях палає прагнення рухатися вперед! Саме зараз час втілювати у життя найсміливіші ідеї. Адже все людство потребує «перезавантаження», для якого потрібна ваша енергія та нестандартні рішення. Ми, великою родиною Православної Церкви України, молимося за кожного з вас, за успіх ваших вступних іспитів. Бажаю вдало пройти цей етап та запам’ятати свій випускний і вступ як незвичний досвід, яким можете справді пишатись», – сказав предстоятель ПЦУ.
    Він також побажав, щоб із молоддю перебував Христос, як приклад, як наставник, який прагне, щоб добрі мрії не втратили свої сили та втілилися у життя. «Щоб ви реалізували власні таланти даровані Господом і зазвучав ваш унікальний голос у багатоголоссі цього світу».
    Епіфаній підкреслив, що молодість це пора пошуку сенсів і цінностей, що визначатимуть майбутнє життя і побажав молоді берегти надію, щирість і любов.
    «Вітаю усіх молодих духом людей та бажаю бути оптимістами. Нехай Господь благословляє всі ваші добрі починання! А Церква завжди буде разом з вами!», – підсумував митрополит Епіфаній.
    Нагадаємо, Митрополит Епіфаній обговорив з родинами загиблих військових гідне вшанування захисників України, а також закликав допомогти людям, які постраждали через негоду.

    Найсвіжіше

    Популярне