Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Прихильник РПЦвУ і лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук зустрівся із Путіним і попросив вакцину від COVID-19

    Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» і прихильник РПЦвУ Віктор Медведчук зустрівся зі своїм кумом, президентом Росії Владіміром Путіним.
    Про це у вівторок, 6 жовтня, інформує російське державне агентство ТАСС, передає Новинарня.
    Зустріч проходила в Росії у Ново-Огарьово. Путін заявив про готовність всіляко сприяти «відновленню відносин» Росії та України. Також очільник РФ висловив надію, що у політичної сили Медведчука «буде додаватися прихильників в цьому відношенні».
    «Дуже раді, що в Україні є такі політичні сили, які чесно і відкрито висловлюють свою позицію. Росія – за вибудовування російсько-українських відносин», – сказав президент РФ.
    Крім того, під час цієї розмови Медведчук просив Путіна подумати про постачання в Україну російської вакцини від коронавірусу «Спутнік V».
    Президент РФ не виключив такої можливості, та додав, що для цього потрібно домовитися із «офіційним Києвом». «РФ до цієї роботи готова», – сказав президент Росії.
    Остання зустріч Путіна і Медведчука пройшла в березні 2020 року. Тоді вони обговорювали ініціативу створення парламентського виміру «нормандського формату».
    Після переговорів із Путіним Медведчук також зустрівся із прем’єр-міністром РФ Михайлом Мішустіним, який нещодавно відвідував Афон.
    Нагадаємо, у РПЦвУ відхрестились від впливу Медведчука на форум «Люди миру». Також читайте: війна і «русскій мір». Огляд проникнення російської пропаганди в український медіапростір у вересні 2020-го
     

    Найсвіжіше

    Популярне