П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Капелан ПЦУ помолився за душі полеглих у Другій світовій війні та українських воїнів АТО/ООС

    Капелан Православної Церкви України Тарас Кобевка провів панахиду по загиблих в роки Другої світової війни та воїнів, які захищають незалежність держави на Сході України в рамках урочистих заходів у Національному музеї – заповіднику «Битва за Київ у 1943 році.
    Про це повідомляє Синодальне управління військового духовенства ПЦУ.
    У музеї відбулася музична ретро – зустріч з піснями Другої світової війни і вшанування пам’яті і подвигу захисників Вітчизни у День скорботи, яка відбулася в рамках онлайн-проєкту «Так згадаймо – заспіваймо», який (в умовах карантину) протягом місяця проходив на сторінках Фейсбука.
    Учасники зустрічі: Родіон Старенький, голова Новопетрівської сільської ради та депутатський корпус ради, Віталій Баранов, командир 90- го батальйону, музейні працівники в знак пошани до загиблих в роки Другої світової війни поклали квіти до Пам’ятника воїну – визволителю та Пам’ятника невідомому солдату. Отець Тарас – військовий капелан ПЦУ провів панахиду за загиблими в роки Другої світової війни та воїнів, які захищають незалежність держави на Сході України.
    Нагадаємо, у Хмельницьку капелан ПЦУ разом із військовими помолився за полеглих прикордонників. Також читайте 7 фактів яких ви напевно не знали про капеланів.

     

    Найсвіжіше

    Популярне