Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін хоче відбілити свої злочини: До Бейруту полетять російські лікарі та гумконвої

    Путін в черговий раз хоче відбілити свою репутацію світового терориста. На ресурсах Російської православної Церкви в Україні почали заявляти по гумконвої для постраждалих від вибуху жителям Бейруту. Зазначається що там багато православних християн.
    «У цей трагічний момент доброю ініціативою могло би стати надання гуманітарної допомоги православним братам у Лівані», йдеться на проросійському ресурсі.
    Раніше Росія заявляла про гумконвой до Києва й Італії. Тоді разом із гумконвоєм в Італію були перекинуті і сотні російських воєнних і техніки.  Росія таким чином хоче відбілити свої злочини в Світі і «гуманізувати зелених чоловічків». Спочатку анексувати Крим, частину Грузії й України, а потім зробитись білим і пухнастим і слати допомогу в Бейрут.
    Сьогодні стало відомо про мобільний госпіталь який разом із лікарями відправляє Росія в ліванську столицю. П’ять літаків відправить РФ. Вони відвезуть лікарів і рятувальників. Також в Бейрут передадуть лабораторію для тестування на коронавірус.
    Ні для кого не є секретом, що «гумконвої» РФ перевозять не лише товари першої необхідності. Донбас і досі трясе від «гуманітарних» «палок ковбаси» та «буханок хліба», якими так вправно стріляють артилерійські загони бойовиків «ДНР/ЛНР». Можливо РФ хоче перекинути у Бейрут арсенал зброї?
    Нещодавно через черговий «гумконвой» для Донбасу Міністерство закордонних справ України направило ноту протесту російському МЗС.
    Нагадаємо у Бейруті стався величезний вибух. Число жертв вибуху вже перевищила сто осіб. Травми різного ступеня тяжкості отримали близько чотирьох тисяч жителів міста. Столицю Лівану визнали зоною лиха, оголошено двотижневий надзвичайний стан. Відсьогодні почалася триденна жалоба за загиблими.
     

    Найсвіжіше

    Популярне