Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Через присутність в Україні військовослужбовців НАТО Росія вдалась до кібератак та фейків

    Присутність західних партнерів з країн-членів НАТО на стратегічних командно-штабних навчаннях ЗСУ «Об’єднані зусилля 2020» одразу спричинила купу безглуздих фейків від Російської федерації, у яких «головними героями» виступили американські військові.
    Про це у своєму Telegram-каналі повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), який виклав декілька зразків «махрової пропаганди», передає Інформаційний спротив.
    Окрім того, як своєю чергою зазначило Міністерство оборони, саме завдяки публікації фейків розсекретилася мережа ресурсів, які задіяно Росією в інформаційній війні проти України.
    Спільні навчання з партнерами треба проводити ще частіше, – впевнений військовослужбовець Анатолій Штефан.
    До слова, рік тому, коли Україна та Польща розпочали співробітництво у газовому питанні, що дуже загрожувало царюванню «Газпрому», Росія не забарилася народити брехню про підле вбивство нашого військослужбовця колегою з Війська Польського під час міжнародних навчань на Яворівському полігоні, яку радо підхопили як російські ресурси, так і проросійські інформаційні помийки. Зазначений фейк довелося спростовувати особисто спікеру Нацполіції Львівщини.
    Засоби роспропаганди не змінюються, тому читачам не варто довіряти усім «гарячим» неперевіреним новинам, які з’являються у ЗМІ, особливо тим, які стосуються ЗСУ та союзників України.
    Російська пропаганда іде по всім фронтам, у тому числі і на духовному фронту завдяки єрархам та духовенству РПЦвУ. Чого варті лише Онуфрій та Паканич, які закликають не демонізувати ДНР, перестати вважати їх за ворогів та пробачити їм десятки тисяч вбитих життів. У той самий час, поки РПЦвУ говорить за миротворчість у Московській церкві біля ікон стоять патрони.

    Найсвіжіше

    Популярне