Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    У Московській церкві біля ікон стоять патрони, а РПЦвУ розказує про «миротворчість»

    Головний храм Збройних сил Росії «прикрасили» патронами. Поки в Україні Онуфрій із Паканичом розказують про «мир» і прощення бойовиків Л/ДНР у російському храмі під Москвою біля ікони висять патрони у вигляді декорацій. Раніше у цьому храмі були помічені вітражами з серпом і молотом.
    Про це повідомляє Костянтин Бузин.
    Він зробив декілька фото на яких видно, як сильно в Росії пропагується війна і як далеко зайшла пропаганда. На декількох фото навіть видно значки Міноборони РФ і дітей із зброєю. Ціла купа цитат які виправдовують захист вітчизни і навіть більше. Російська пропаганда намагається культивувати і обожествляти свої злочини в Криму, Грузії і Абхазії. На одній із фресок де зображені «зелені чоловічки» пише: «Конфлікт в Чехословаччині, Примус Грузії до миру, Возз’єднання Криму…».
    Тож, поки очільник РПЦвУ Онуфрій називає війну «конфліктом» і закликає не вважати за ворогів Л/ДНР і пробачити їх, в Росії моляться перед зеленими чоловічками й іконами із патронами. Поки «Голуб миру» митрополит РПЦвУ Паканич виступає проти «пропаганди війни», порівнює себе із Христом, а секретаря РНБО із фарисеями, в Росії моляться перед мечами, списами, комуністичною символікою і зображеннями Другої світової війни. Поки в Росії, прямо в храмі пише, що блаженні ті хто душу свою поклав на захист своїх ближніх в Україні єрархи РПЦвУ виступають проти демонізації противника.
    «Це іншими словами звучить так – я без запрошення прийшов у вашу квартиру. Побив вас, потрощив меблі, ставив вас в ніщо. Тепер я проживши в вашій квартирі провівши все що було, хочу з вами побитим інтегруватись, щоб далі жити на вашій території та ще й за своїми правилами», – говорить митрополит Олександр Драбинко коментуючи «миротворчість» Онуфрія і ДНР для Духовного Фронту України.
    Нагадаємо, що Онлайн-трансляцію проєкту РПЦвУ «Люди миру» дивилось тільки 800 людей.


     

    Найсвіжіше

    Популярне